Intru în acest proiect de suflet cu încredere. Încrederea unui om nebun de viață dar care a văzut de multe ori partea goală a paharului.

Soția mea, Anca, parteneră alături de mine și de Dana Dumitru în acest proiect, mă întreba acum câțiva ani când o să mă îndrept spre voluntariat și spre susținerea unor cauze frumoase, de suflet. Îi răspundeam rugând-o să mă mai aștepte un pic, până mintea mea se va deschide spre genul acesta de gândire, dincolo de imediatul facturilor, grijilor zilnice și marunțișurilor vieții.

Am ajuns acolo de curând, în spațiul mental al unei deschideri totale către posibilități noi, iar inima mea a căpătat în cele din urmă curaj.

Este întotdeauna o linie fină de demarcație între o mentalitate închisă și una a posibilităților: am cunoscut această demarcație pe circumvoluțiunile mele și am văzut-o de nenumărate ori la ceilalți oameni pe care i-am ajutat să o treacă. Odată ce treci această linie înspre partea de lumină, sufletul nu se va mai întoarce niciodată între umbre.

Linia aceasta de demarcație este între închis și deschis, între “eu” și “noi”, între trecut și viitor, între lacrimi și zâmbet, între dependență și interdependență, între ego și suflet.

La fel este pentru clienții noștri care vin la sesiunile HDO (healing și development, psihoterapie și coaching pentru dezvoltare), pentru copiii pe care îi ajutăm, pentru părinții lor și pentru noi, cei de la Heal & Develop Ourselves, zi de zi: o graniță de trecut în mod curajos.

Hai să ne aruncăm împreună cu capul înainte într-o viață a învățării, curajului și vulnerabilității.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s