Coaching individual și de echipă pentru…

Creare de viziune & obiective

Probleme sau soluții? Trecut sau Viitor? Operațional sau strategic? Piedici sau Resurse? Interferențe sau Potențial?

Stabilirea viziunii și obiectivelor, proiectarea acțiunii și apoi gestionarea progresului și responsabilității sunt competențele de bază ale coachilor acreditați de Federația Internațională de Coaching (ICF).

Eficiență

Delegarea, folosirea optimă a resurselor, managementul timpului sunt toate capacități antrenabile tuile în sfera personală sau în muncă.

Stările personale, adaptabilitatea, deschiderea către nou, managementul rolurilor și „contractelor” psihologice sunt, pe de altă parte, resursele mai sofisticate pe care lipsa noastră de eficiență le aruncă uneori în aer.

Inovație & Creativitate

Creația este rodul unei polarități, scânteia aprinsă de tendințe majore și contrare în evoluția umană: masculin vs. feminin, religie vs. știință, rost vs. mijloace vs. scopuri, interior vs. exterior, obiectiv vs. subiectiv, singular vs. plural, informație vs. energie vs. materie.

Cum aducem creativitatea iarăși în viața noastră în mod natural și inovația în profesia noastră?

Comunicare

Să nu comunicăm„ de ce”-ul, să vorbim înainte de a asculta, să evităm conversațiile dificile, să spunem în loc de a împărtăși, să sunăm inautentic, să nu comunicăm suficient, să nu comunicăm sentimentele și vulnerabilitățile, să schimbăm informații în loc de semnificații, să nu ne verificăm propriile prejudecăți, să dezbatem în loc de a dialoga.

Cum transmitem esența și substanța dincolo de aparențe?

Decizii

De mult prea mult timp, luarea deciziilor este tratată drept un act instinctiv însă impactul este de multe ori contra așteptărilor. Care este rolul modelelor mentale în evaluarea consecințelor de rang prim, secund și terț? Cum putem optimiza luarea deciziilor în favoarea noastră?

De ce să nu folosiți coachingul pentru a învăța cum să decideți cu măiestrie și să urmăriți performanța deciziilor dvs.?

Gândire Strategică

Lumea în care trăim a devenit atât de rapidă, încât există o presiune foarte mare să gândim holistic la existența noastră, fără să mai putem separa foarte exact trăirile interioare de comportamente, viața personală de cea profesională, sinele de ceilalți, procesele de rezultate sau inputul de output.

Unde mai este locul granițelor între toate aceste teritorii?

Autenticitate & Armonie Culturală

Cât de noi înșine suntem în munca noastră? Cât de mult rămânem integri în toate contextele în care umblăm? De ce să nu tindem spre o armonie interioară și a relațiilor care să ne facă fericiți?

Cum putem folosi un audit al valorilor ca să aliniem comportamentele la nevoile noastre fundamentale și munca în contextul mai larg al vieții?

Busola Valorilor – Programe de Coaching

Busola Echipei

Un program de coaching de echipă full-spectrum, de la misiune la viziune, strategii și plan de acțiune, bazat pe un audit 360 al culturii existente și a celei dorite în echipă și pe coaching de grup profesionist.

Detalii

Busola Liderului

Un program de coaching full-spectrum, de la misiune la viziune, strategii și plan de acțiune pentru orice profesionist, bazat pe un audit 360 al valorilor personale și pe coaching individual profesionist.

Detalii

Beneficii ale coachingului

Înțelegere Superioară

Înțelege-te pentru a-i înțelege pe ceilalți. Rezolvarea problemelor complexe necesită o gândire bine pregătită. Reflecția de sine și descoperirea idiosincrasiilor cuiva pregătesc mintea pentru auto-actualizare.

Măiestrie & Performanță

În absența unui coaching profesionist, obiectivele oricui devin defocalizate și energia acțiunii dispare. Perspectivele acționabile și pașii mici către obiectivele tale creează salturi viitoare de încredere în sine.

Spațiu & Timp Pentru Reflecție

Lăsăm interferențele să ne fure timpul dedicat altădată reflecției și contemplației. Nu mai există nicio pauză între gândurile, acțiunile și emoțiile noastre. Coachingul creează astfel de pauze esențiale în care veți reîntălni un sentiment reînnoit al căutării scopului existenței.

Dezvățarea Interferențelor

Un proces de coaching profesionist își propune să îndeplinească potențialul prin eliminarea interferențelor. Noi, oamenii, am pierdut contactul și inspirația lumii naturale, unde principiul de bază este efortul minim.

Autonomie & Adaptabilitate

Descoperirea de sine duce la independența minții și la o adaptabilitate sporită a acțiunilor.

Rațiune & Inteligență Emoțională

Într-o lume plină de sfaturi și golită de tăcere, spațiul de coaching este unul de ascultare profundă, fără judecată. Ceea ce simțiți este întoarcerea la ritmul natural al gândirii profunde.

Hai să dialogăm!